Bezinning & Bezieling

Jaarlijks geeft de Raad van Kerken van de stad Groningen het boekje Bezinning & Bezieling 2017-2018 uit. Dit boekje geeft een overzicht van allerlei activiteiten die worden georganiseerd door de verschillende kerken die lid zijn van de Raad van Kerken Groningen. Ook zijn er verschillende andere instanties die met hun aanbod komen. Het boekje wordt in een oplage van 3000 uitgegeven.

Standaard krijgen de lidkerken een bepaald aantal exemplaren van dit boekje. Bent u geen lid, maar wilt u wel dit boekje hebben dan kunt u deze bestellen via het secretariaat van de Raad van Kerken Groningen (zie contactpagina).

N.B. de cursussen die worden aangeboden vanuit de Rooms-katholieke Sint Martinusparochie vinden allen plaats in de St. Jozefkathedraal, Radesingel 2 te Groningen. Aanvangstijd is 20:00uur.

benb20172018

Wilt u volgend jaar ook in Bezinning & Bezieling?

De uitgaven verschijnen kort voor september. Wilt u als kerk ook een bijdrage leveren, dan kunt u hiervoor tot uiterlijk 1 juli activiteiten doorgeven volgens een vast format. Hiervoor hebben we de volgende gegevens nodig:

1. Word document (.doc of .docx) met een beschrijving van de activiteit van maximaal 300 woorden (inleiding en beschrijving) en een wie, wat, waar van max. 100 woorden.

2. Titel van de activiteit en welke rubriek:
– Bijbel en geloofsvragen
– spiritualiteit
– lezing, debat en samenleving
– jongeren en studenten
– cultuur en excursie

3. Afbeelding in .jpg, .tif of .eps bestandsformaat met een resolutie van 768×945 pixels (staand) met 300dpi.

Voor vragen / informatie kunt u contact opnemen met onze secretaris, mevrouw Birgit van Dongen, via secretaris@rvkgroningen.nl